Menu

Na Evropskom univerzitetu upriličena svečana dodjela indeksa brucošima Istaknuto

eu777Početak akademske 2019/20. godine na Evropskom univerzitetu u Brčkom započeo je svečanom dodjelom indeksa svim brucošima. Riječ je o devetoj generaciji studenata koji su odabrali jedan od šest fakulteta koje nudi ovaj univerzitet.

 

 

U Velikom amfiteatru Evropskog univerziteta u Brčkom danas je upriličena svečana dodjela indeksa brucošima, te je na taj način obilježen početak akademske 2019/20 godine. Svoje školovanje na Evropskom univerzitetu u Brčkom započelo je više od 400 studenata, međutim upisni rok još traje pa se očekuje da će ova brojka još porasti.

 

I ove godine najveća zainteresovanost studenata je za zdravstvene smjerove, a potom i za smjerove na Tehničkom i Pedagoškom fakultetu. Međutim, deveta generacija studenata ovog Univerziteta imaće priliku i da se školuje na novim smjerovima. Očekivanja studenata su velika, vjeruju u kvalitet koji im nudi Evropski univerzitet i nadaju se zaposlenju nakon studija.

 

Učite i investirajte u znanje, jer znanje je nešto što vam niko ne može uzeti ma gdje bili, tom rečenicom rukovodstvo Univerziteta poželjelo je dobrodošlicu novim studentima, piše BDCTV.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com