Menu

Policija Distrikta uhapsila još jednog inspektora, ovaj put šumarski inspektor Istaknuto

sjecasume 3 1024x768Brčanska Policija danas je provela akciju pod kodnim nazivom „Drvosječa“ u kojoj je zbog osnovane sumnje u koruptivne radnje slobode lišen inpektor Inspektorata Vlade Distrikta.

 

 

„Osnov je dovoljno utemeljena sumnja da je šumarski inspektor inicijala D.Đ. rođen 1963. godine ostvario nezakonitu novčanu korist, a oštećeno lice je inicijala I.N., rođen 1980. godine. Inače, u toku su pretresi na više lokacija u Distriktu, koje je kao radni i životni prostor koristio osumnjičeni inspektor“, rekao je šef brčanske Policije Goran Pisić.

 

U posljednjih 20-ak dana brčanska Policija je privela, odnosno lišila slobode nekoliko javno odgovornih inspektora, što uključuje i one koji su bili zaposleni u Policiji Distrikta. “To smo učinili u akcijama različitih kodnih naziva, a sve su provedene zahvaljujući i podršci građana, pa ih sve pozivam da, ako imaju informacije o bilo kojim kriminalnim radnjama, nas o tome obavijeste”, poručio je Pisić, piše Radio Brčko.

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com