Menu

Poziv roditeljima da pripaze na djecu: Igralište u naselju Broduša opasno po život (FOTO) Istaknuto

b 2Na mail redakcije stigla je poruka od zabrinutog roditelja Admira Tursunovića iz Brčkog koji je poslao upozorenje za roditelje da pripaze na svoju djecu jer je igralište u u naselju Broduša u Brčkom u katastrofalnom stanju.

 

 

"Upozoravam građane kao i nadležne za sigurnost djece koja posjećuju igralište u Sarajevskoj ulici iza Amica obdaništa. Igralište je zapušteno, dijelom uništeno od vandala kao i nesavjesnih građana koji su za svoju korist krali dijelove ograda, slivnike i mreže. Situacija je arlamantna. Sanduče pod naponom je otvoreno i na dohvat ruku djece. Golovi kao i dijelovi tribina nisu pričvršćeni te postoji mogućnost da padnu i nanesu povrede. Dosjetljiva djeca su učinila sve u svojoj moći da obezbjede sebi prostor za igru te su golove "pričvrstili" sa kamenjem kojeg su donijeli odnekle. Ovo je upozorenje svim savjesnim ljudima koji su nadležni da se otklone opasnosti za našu djecu. Ukoliko se nešto nekome desi, biti će odgovorni za nesreću. Takođe pozivam svoje komšije i roditelje da pripaze na svoju djecu", napisao je Admir.

b 9b 9b 9b 9b 9b 9b 9b 9b 9

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com