Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

GIF BANER vodoravni

Fond zdravstvenog osiguranja Brčko: Konferencija "DANI ZDRAVLJA" počinje u srijedu Istaknuto

fond zdrFond zdravstvenog osiguranja Brčko distrikta BiH uz tehničku podršku Udruženja građana "Beba više" po prvi put organizuje Konferencije "DANI ZDRAVLJA"  koja će se održati u Brčkom. 6 i 7.11. 2019. godine.

 

 

Cilj dvodnevne manifestacije je predstavljanje dostignuća u oblasti medicine i zdravstvene zaštite, kao i usvajanja znanja, smjenica i strategija koje će doprinjeti poboljšanju zdravstvenog sistema u Brčko distriktu BiH.


Prvog dana Konferencije koja će se održati 06. novembra u velikoj sali Doma kulture u Brčkom sa početkom u 11 časova pored prezentacija zdravstvenih ustanova iz Bosne i Hercegovine i regiona biće upriličena i panel diskusija na kojoj ie pored eminentnih gostujućih predavača učestvovati i predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti u Brčko distriktu BiH, kao i predstavnici javne zdravstvene ustanove i privatnih zdravstvenih ustanova sa područja Brčko distrikta BiH.

 

Drugog dana Konferencije koja će se održati 07. novembra predviđeno je predstavljanje zdravstvenih ustanova i farmaceutskih kuća koje će se održati u prostorijama Omladinskog centra u Brčkom sa početkom u 10 časova.

 

Biće to prilika da se svi zainteresovani građani i zdravstveni radnici u direktnom kontaktu obrate izlagačima.


Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com