Menu

Supervizor Scanlan pohvalio Policiju Brčko Distrikta Istaknuto

OHRPR 250919 PDHR BDassembly1 848x450Supervizor za Brčko Distrikt i prvi zamjenik visokog predstavnika Michael Scanlan pohvalio je napore i aktivnosti policije Brčko Distrikta u borbi protiv organiziranog kriminala u Distriktu, ali i protiv korupcije u policijskim redovima, što čini Brčko Distrikt sigurnijim za sve građane.

 

 

„Građani treba da imaju puno povjerenje u policiju, u njenu profesionalnost i da znaju da niko nije iznad zakona. Javni interesi uvijek moraju biti vodeći princip u radu svakog državnog službenika, a aktivnosti koje je policija Brčko Distrikta poduzimala u posljednje vrijeme predstavljaju model kako se vrši javna služba u zajednici. Zato želim pohvaliti policiju Brčko Distrikta na njenom doprinosu jačanju vladavine prava te jačanju povjerenja javnosti u policiju. Na tom putu će imati moju punu podršku,” rekao je supervizor Scanlan.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com