Menu

Predstava „Zašto i kako ubiti muža“ gostuje i u Brčkom Istaknuto

zastoNakon rasprodate predstave u svim mjestima u kojima je igrana, predstava koja je osvojila region - „Zašto i kako ubiti muža“ gostuje I u Brčkom po prvi put 14.februara u 20h u sali Doma kulture.

 

 


Ova predstava već je do sada doživjela preko stotinu izvođenja u regionu, a gdje god su gostovali tražila se karta više.Zašto i kako ubiti muža?


Odgovore na ovo nesvakidašnje pitanje, na duhovit i kreativan način daće glumci Nataša Aksentijević i Peđa Damajnović. Urnebesna komedija u režiji Radeta Vukotića bavi se univerzalnom temom – kako preživjeti različite kategorije muževa i kako se “riješiti” istih, uz konačni zaključak da ljubav i razumijevanje pobjeđuje sve, te da je život u dvoje daleko ljepši. Posebna draž ove predstave pored, aktuelne teme muško – ženskih odnosa, jeste živa interakcija sa publikom.Pozorišna predstava “Zašto i kako ubiti muža”, sa Natašom Aksentijević i Peđom Damnjanovićem u glavnim ulogama, uskoro postaje serija. Producent i reditelj Rade Vukotić došao je na ideju da urnebesnu komediju, rađenu prema tekstu Antonija Amurija, preseli na mali ekran, a dvoje glumaca ju je prihvatilo sa oduševljenjem.


Za predstavu koja će vam sigurno natjerati „suze u oči ... ali od smijeha“ vlada ogromno interesovanje, pa vam predlažemo da na vrijeme nabavite svoje ulaznice koje koštaju 10 KM. Ulaznice možete kupiti u Pubu “Balkan” I u Pubu “3 Sobe” uu Brčkom.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com