Menu

Brčko: Članovi udruženja „Trk Majevica” uručili poklone učenicima sa posebnim potrebama III osnovne škole Istaknuto

trkSportsko-rekreativna manifestacija „Trka Djeda Mrazova” koja je održana u decembru 2019. godine okupila je više od 150 učesnika. Kotizacijom učesnika prikupljena su sredstva u iznosu od 1.380,00 KM. Organizatori ove manifestacije odlučili su da ta sredstva doniraju učenicima sa posebnim potrebama III osnovne škole što su danas i učinili.

 

 

Kutije pune dječijih igračaka, školskog pribora, slatkiša stigle su u odjeljenje učenika sa posebnim potrebama. Zaslužni zato su članovi udruženja „Trk Majevica” koji su krajem decembra organizovali humanitarnu “Trku Djeda Mrazova”.

 

„Upriličili smo uručenje poklona posredstvom sredstava koje smo prikupili za djecu sa posebnim potrebama i evo tim povodom želimo da damo na značaju potrebama toj djeci”, istakao je Željko Novaković sekretar kluba „Trk Majevica”.

 

Digdaktičkog materijala nikad dosta, kažu nastavnici. Napominju da uz njega rad sa djecom je mnogo lakši i jednostavniji.

 

„ Pohvalio bi rad udruženja „Trk Majevica” koji je prepoznao i potrebe obrazovanja i mladih u Distriktu, da ih na jednu ruku obraduje i razveseli jednom sportskom manifestacijom trkom, a ujedno i razveseli naše najmlađe u odjeljenju sa posebnim potrebama kojima su neophodno potrebni digdaktički materijali koji dobijaju od odjeljenja ali uvijek svaka pomoć je dobrodošla pa tako i ovim putem”, kazao je Damir Lazić nastavnik III osnovne škole.

 

Iz udruženja „Trk Majevica” nadaju se da će „Trka Djeda Mrazova” postati tradicionalna i da će sledeće godine poklonima obradovati neko drugo odjeljenje.

 

https://brcko.tv

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com