Menu

baner for web jpg

Dio voznog parka već preseljen u novu zgradu Policije Brčko Istaknuto

Nova zgrada Policije 642x336U brčanskom naselju Gluhakovac prije nekoliko godina službeno je otvorena nova zgrada Policije Brčko distrikta. Dio voznog parka je već preseljen, uređen je dio okolnog prostora, a intenzivno se vrše i druge pripreme.

 

 

Iako su pripreme u jeku, Policija distrikta još uvijek nije uselila u nove prostorije. Sredinom prošlog tjedna, izvršena je službena primopredaja nove zgrade između Odjela za javne poslove, Ureda za upravljanje javnom imovinom i Policije Brčko distrikta.

 

Prema riječima glasnogovornice Policije Dževide Hukičević, nakon što je u rujnu 2019. godine izdana upotrebna dozvola za novu zgradu, ne čekajući službenu primopredaju, započeli su određene aktivnosti.

 

Izvođački projekt za opremanje nove zgrade namještajem i opremom, za čiju su namjenu rebalansom proračuna osigurana novčana sredstva od oko 1,5 milijuna maraka, privodi se kraju nakon čega će biti raspisan javni poziv za nabavku uredskog namještaja.

 

Hukičević kaže da je Policija već započela preseljenje, ali da ono se odvija u fazama. Početkom prosinca prošle godine preseljen je službeni parking na lokalitet nove zgrade, izvršeni su određeni radovi na uređenju okolnog prostora te se intenzivno obavljaju pripreme za preseljenje drugih službi Policije.

 

U novu zgradu Policije Brčko distrikta površine veće od 9.500 kvadratnih metara bit će smješteni i Služba za poslove sa strancima i Granična policija, a službeno preseljenje, očekuje se najvjerojatnije ove godine.

http://radiobrcko.ba

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com