Menu

baner for web jpg

Glavnom koordinatoru Vlade Seadu Šadiću uručena zahvalnica Medžlisa Islamske zajednice Istaknuto

SADIJAPredstavnice Odjela za brak i porodicu Medžlisa Islamske zajednice uručile su danas glavnom koordinatoru Vlade Brčko distrikta BiH Seadu Šadiću zahvalnicu za poseban doprinos u organizaciji manifestacije „Hidžab, moja snaga moj ponos“, koja je održana 1. februara u Domu kulture u Brčkom. Spomenuta manifestacija propraćena je nizom aktivnosti povodom Svjetskog dana hidžaba.

Behija Hodžić, koordinatorica Odjela za brak i porodicu, istakla je da je dodjela zahvalnice simboličan gest kao vid zahvalnosti gospodinu Šadiću na nesebičnoj podršci. „Po prvi put smo bili podržani od nekog iz brčanske Vlade i zaista nam je drago što smo ostvarili ovakav vid saradnje“, dodala je Hodžić.

 

Glavni koordinator Vlade Sead Šadić zahvalio se predstavnicama Medžlisa Islamske zajednice i istakao da će i u budućnosti, u skladu sa svojim mogućnostima, podržavati ovakve vjerske i kulturne događaje, ali i ostale aktivnosti koje budu organizovane od strane Odjela za brak i porodicu.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com