Menu

01BF1A29 A937 45A6 AA9B 7665236CB7EA

Šef Odjela za javnu sigurnost uputio čestitku povodom Međunarodnog dana vatrogasaca Istaknuto

 

Dragi vatrogasci, čuvari našeg grada,

povodom Međunarodnog dana vatrogasaca upućujem vam iskrene čestitke. Zbog vaše hrabrosti, požrtvovanosti i marljivosti pripada vam posebno mjesto u društvu jer odlučno i neustrašivo štitite naše sugrađane i njihovu imovinu. Štitite i naše mlade o čijem odgoju brinete u dobrovoljnim vatrogasnim društvima i na taj im način prenosite istinske ljudske vrijednosti.

Sretan sam što sam na čelu Odjeljenja za javnu sigurnost koje brine o vatrogascima, koje zna prepoznati i poduprijeti vaš značaj. Svaka marka uložena u vaš rad višestruko nam se vraća, jer na taj način ulažemo u sigurnost, zaštitu, ali i očuvanje tradicije našega kraja. Hvala vam što svojim organizovanim radom ulijevate povjerenje našim građanima. Želim vam mnogo uspjeha u djelovanju, a posebno prilikom obavljanja vaših odgovornih zadataka.

 

ŠEF ODJELJENJA

Edin Zaimović

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com