Menu

Brčko: Oko dva milijuna maraka za povrat poreza Istaknuto

 

Porezna uprava Distrikta zaprimila je preko 3.500 zahtjeva građana za povrat poreza na dohodak za proteklu fiskalnu godinu.

Direktor Porezne uprave Miodrag Trifković istaknuo je kako je zbog situacije s koronavirusom nisu radili u punom kapacitetu te je sam rad Porezne bio usporen. Do sada je obrađeno više od 3.000 zahtjeva te su za njih izdana rješenja, dok će ubrzo biti obrađeni i preostali.

Trifković je naveo kako su se zahtjevima za povrat poreza obratili Poreznoj upravi svi građani koji su ostvarivali neke prihode po osnovu plaće, ugovora o djelu ili stalnog povremenog radnog odnosa ili nekih honorara, a nisu iskoristili svoje olakšice propisane kroz Zakon o porezu na dohodak.

Krajnji datum za podnošenje zahtjeva za povrat poreza na dohodak bio je 29. veljače, a za povrat će iz Proračuna Distrikta biti izdvojeno oko dva milijuna maraka.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com