Menu

Komunalno Brčko: Očitanje i obračun potrošnje električne energije za april Istaknuto

 

JP „Komunalno Brčko“ obavještava kupce da su mjerači potrošnje električne energije i vode za aprilske račune očitavani.

Kod manjeg broja kupaca, nažalost, još nisu otklonjene neusaglašenosti u potrošnji i očitanju, kao posljedica obračuna za mart 2020. godine, ali je kod većeg broja kupaca stanje utrošene i obračunate usluge za struju i vodu usaglašeno sa stvarnom potrošnjom, te su dobili aprilske račune koji odgovaraju stvarnom stanju.

Dokaz tome je i red ispred šaltera blagajne, odnosno dolazak kupaca da izmire svoje obaveze.

Obavještavamo kupce da još traje rješavanje reklamacija kod onih kupaca koji su imali primjedbe na račune.

Reklamacije se rješavaju hronološki, redoslijedom kojim su zaprimljene.

Ponovo pozivamo one kupce koji smatraju da postoji greška u očitanju ili obračunu, da putem naše besplatne info linije 0800 505 07, lično putem šaltera Službe za odnose s kupcima, e-mail-om Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem inbox-a facebook stranice (facebook.com/jpkomunalnobrcko), upute reklamaciju, koja će biti proslijeđena na rješavanje u najkraćem roku.

Obavještavamo kupce da niko neće biti isključen sa elektrodistributivne ili vodovodne mreže dok se ne završi sa svim trenutnim korekcijama i primjedbama kupaca.

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com