Menu

Incidenti na sjednici NSRS-a, Vukanović tvrdi da mu je Dodik psovao mrtvog oca Istaknuto

vukaNa jučerašnjem cjelodnevnom zasjedanju NSRS-a bilo je burno. Incidentne situacije, koje su praktično započele oko podne, nastavile su se do navečer, nakon čega je prekinuta sjednica koja će biti nastavljena danas. Riječ je o sjednici na kojoj se očekuje donošenje odluke o ukidanju vanrednog stanja u RS-u.

 

Tako je lider SNSD-a i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, koji se za govornicom skupštine permanentno obračunavao s opozicijom, imao jednu incidentnu situaciju u holu zgrade.O tome je izvijestio poslanik SDS-a Nebojša Vukanović koji je kazao da mu je Dodik u holu prišao i psovao mu mrtvog oca, kako kaže, kojeg je tek sahranio.Vukanović mu je kazao da to ne radi, no, prema njegovim riječima, Dodik je tu psovku ponovio u prisustvu nekih poslanika. On je na svojoj stranici i objavio video na kojem se, navodno, vidi taj trenutak.Podsjetimo, Dodik je danas na sjednici otvoreno priznao da učestvuje u prisluškivanju članova opozicije u RS-u.

 

(klix)

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com