Menu

Lionel Messi stigao na trening Barcelone prvi put ove sezone Istaknuto

mercDanas se desio trenutak koji najvatreniji navijači Barcelone do prije samo nekoliko dana nisu mogli ni zamisliti - Lionel Messi je stigao na trening.

Messi, koji je odlučio napustiti klub u kojem je stekao svjetsku slavu, na kraju je odlučio ostati igrati u crveno-plavom dresu.


Danas se legendarni Argentinac pojavio na treningu u sportskom kompleksu Ciutat Esportiva gdje su ga dočekale brojne novinarske ekipe.Messi se nije zadržavao i u svom Mercedesu je odmah otišao u garažu te na trening gdje se stavio na raspolaganje treneru Ronaldu Koemanu.
Podsjetimo, Messi je želio otići iz kluba jer je u ugovoru imao klauzulu da može to uraditi nakon kraja svake sezone.No, katalonski klub je to osporio činjenicom da u ugovoru stoji juni kao krajnji datum te da ih ne zanima to što je UEFA produžila sezonu do kraja augusta.Messi je na kraju popustio jer nije želio tužiti klub te će navijači Barce imati makar još jednu sezonu privilegiju gledati ponajboljeg igrača u historiji na Nou Campu.

 

Video - https://twitter.com/i/status/1302969686649384962

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com