Menu

B7EA1536 C9E9 43D9 A0CB DFC37AE741B3

Brčko: Gradonačelnik Siniša Milić podnio ostavku zbog proceduralnih razloga Istaknuto

milicGradonačelnik Brčkog Siniša Milić rekao je Srni da je danas, zbog proceduralnih razloga, podnio ostavku na tu funkciju, s obzirom da je izabran za poslanika u Skupštini distrikta.

Milić je podsjetio da Skupština bira gradonačelnika Brčkog, dodajući da će ukoliko bude kandidovan ispred bloka srpskih poslanika, ovo biti samo kratka pauza između dva mandata gradonačelnika.

 

On je napomenuo da bi konstitutivna sjednica Skupštine distrikta na kojoj će biti izabran novi gradonačelnik trebalo da bude održana do 25. decembra.

 

Milić je potvrdio da su u toku pregovori unutar skupštinske većine o raspodjeli čelnih funkcija u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti distrikta.

 

Siniša Milić je kao nosilac liste Koalicije SNSD-Demos na proteklim lokalnim izborima osvojio najveći broj ličnih glasova u srpskom biračkom tijelu u distriktu.

 

Izvor: Srna

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com