Menu

B7EA1536 C9E9 43D9 A0CB DFC37AE741B3

Serija "Lud, zbunjen, normalan" više se neće snimati Istaknuto

lzKultna humoristična serija "Lud, zbunjen, normalan" se više se neće snimati. Ovu informaciju potvrdio nam je scenarista Feđa Isović.

 

"Službeno je, nakon smrti Mustafe Nadarevića neće se snimati novi nastavci serije 'Lud, zbunjen, normalan'", kazao je nam je Isović.Glavu porodice Izeta Fazlinovića tumačio je upravo legendarni Mustafa Nadarević koji je 22. novembra izgubio bitku s karcinomom pluća u 78. godini. Vijest o njegovom odlasku potresla je glumački svijet, ali i brojne fanove njegovog lika i djela.


Da bez Mustafe Nadarevića popularna serija ne bi imala smisla, kazao je Isović još davno u razgovoru za Klix.ba, stoga je ova odluka o prekidu snimanja sasvim logična.


Serija "Lud, zbunjen, normalan" nasmijavala je generacije svih uzrasta godinama i sve što još može publika ispred malih ekrana jeste uživati u reprizama i prisjetiti se barem na taj način sjajnih epizoda i glumačke ekipe koja je ostavila neizbrisiv trag svojim rolama.

 

(klix)

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com