Menu

B7EA1536 C9E9 43D9 A0CB DFC37AE741B3

Gradonačelnik Kadrić obišao izlagače manifestacije „Čari zime“ Istaknuto

  

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Esed Kadrić danas je obišao sudionike manifestacije „Čari zime“, koja je otvorena zadnjega dana 2020. godine na gradskom trgu.

 U neformalnoj atmosferi gradonačelnik Kadrić razgovarao je s izlagačima koji su istaknuli da je ovo za njih veoma značajna prigoda da plasiraju svoje proizvode, pogotovo u vrijeme pandemije koronavirusa, kada svi posluju u smanjenom opsegu.

 „Želja nam je da uz poštovanje epidemioloških mjera upotpunimo blagdansku atmosferu u našemu gradu, ponudimo građanima dodatni sadržaj ali i pružimo šansu za zaradu onima koji žele izložiti svoje proizvode. Drago mi je što sam čuo pozitivne komentare od samih sudionika“, rekao je gradonačelnik Kadrić.

„Čari zime u Brčko distriktu BiH“ trajat će mjesec dana i otvorene su za posjetitelje svakim danom do 21.00 sat, a izložene su novogodišnje delicije, umjetnine, suveniri i ostali proizvodi prilagođeni novogodišnjim praznicima. 

 

Izvor: Radio Brčko

 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com