Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

A4EB5B4C FB04 444B AE9C 39C793F3E15C

Gradska regata – karneval na vodi Brčko 2021. ugostit će oko 1.500 učesnika na vodi Istaknuto

karneval na vodi

 

U organizaciji Nautičkog kluba Brčko, a pod pokroviteljstvom Vlade Brčko distrikta BiH kao i Skupštine Brčko distrikta BiH, 08. augusta, sa početkom u 10:00, u Brčkom bit će organizirana „Gradska regata – karneval na vodi 2021. Brčko“.


U okviru manifestacije bit će upriličen bogat kulturno-sportski program kako za učesnike iz Brčkog, tako i za one koji će stići iz regije.
Pored svega što ovaj događaj nudi, cilj ove manifestacije jeste i promocija rijeke Save, kao i izletišta Ficibajer, odnosno, svega onog što zapravo ovi lokaliteti mogu da ponude.

 

U muzičkom dijelu učestvuje estradna zvijezda Semir Cerić Koke, kao kao i „zvijezda granda“ Jasmin Hasić. Njihovi koncerti bit će organizirani nakon povratka učesnika regate na izletište Ficibajer.

 

Organizatori poručuju kako je zainteresovanost za ovogodišnju regatu ogromna, te da očekuju oko 300 plovila sa oko 1.500 učesnika na vodi.

 

Prijave za učešće na regati vrše se svakog radnog dana od 08:00 -16:00 u prostorijama Nautičkog kluba Brčko, kao i putem zvanične stranice Kluba na društvenoj mreži Facebook.
Organizatori napominju da je potvrda učešća obavezna i to na dan održavanja regate.

 

Obavezna potvrda učešća organizovat će se na štandu Nautičkog kluba kroz proces popunjavanja formulara.

 

„Od vas očekujemo dobro raspoloženje uz uzbudljivu plovidbu i druženje“, poručili su organizatori na Facebook stranici Nautičkog kluba.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com