Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

A4EB5B4C FB04 444B AE9C 39C793F3E15C

Hit predstava Dragana Marinkovića Mace 22. septembra u Domu kulture Istaknuto

 

Jedan od najpopularnijih bh glumaca Dragan Marinković Maca tokom septembra će u nekoliko bh gradova gostovati sa svojom hit predstavom „Kakva ti je žena, takav ti je život“. Ova predstava oduševila je publiku u regionu i brojnu publiku nasmijala do suza. Turneja počinje 22. septembra u Brčkom, nakon čega slijede Tuzla, Tešanj, Zavidovići i Bijeljina.

 

 

‘’Kakva ti je žena, takav ti je život’’ je predstava koja ozbiljno utiče na psiho-fizičko stanje cijelog organizma, izaziva veliku količinu suza od smijeha. Ova predstava će Vas natjerati da razmislite dobro o sebi i svijetu koji Vas okružuje.

 

Predstava govori o uvijek aktuelnoj temi muško – ženskih odnosa , o generaciji koja ne želi vezu, koja lista po aplikacijama u nadi da će pronaći onu pravu osobu. O ljudima koji bi željeli poručiti svoju srodnu dušu ‘’online’’ , čitajući ‘’5 načina kako da znaš da mu se sviđaš’’ i ‘’7 načina kako da je osvojiš’’ misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekat na internetu. Želimo fasadu veze bez truda, držanje za ruke bez gledanja u oči, odugovlačenje bez ozbiljnog razgovora, obećanje bez stvarne posvijećenosti. Želimo proslaviti godišnjicu bez onih 365 dana koji vode do nje. Igramo igre bez pobjednika i na kraju ostanemo sami. Želimo tu ljubav kao iz filma, ali ništa ne činimo. Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu ? Šta je potrebno za skladan brak?

 

Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinkovic-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način. Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

 

 

Dragan Marinković Vas poziva na veče dobrog raspoloženja i neobičnih odgovora na vječna životna pitanja, 22. septembra u Domu kulture u Brčkom, 23. 9. u dvorani Kaleidoskop u Tuzli, 24. 9. u Domu kulture u Tešnju, 25.9 u Centru za kulturu u Zavidovićima i 26.9. u Centru za kulturu Semberija u Bijeljini.

 

Limitirani broj ulaznica za brčansku večer dobrog smijeha sa popularnim Macom je u prodaji u Domu kulture Brčko i caffe baru Centro.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com