Menu

5FA038EB 1C5B 431E AA22 C59B9442FCEF

Upriličen prijem za učenike generacije srednjih škola Distrikta Istaknuto

 

Gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Esed Kadrić danas je zajedno sa šefom Odjeljenja za obrazovanje Zoranom Bulatovićem upriličio tradicionalni prijem učenika generacije srednjih škola s područja Distrikta.

 

Učenici generacije u školskoj 2021/2022. godini su Azra Šadić iz JU Gimnazije „Vaso Pelagić“, Ajla Šerifović iz JU „Poljoprivredne i medicinske škole“, Sara Gudalo iz JU „Ekonomske škole“ i Bosa Bošković iz JU „Tehničke škole“.

 

Gradonačelnik i šef Odjeljenja čestitali su učenicama generacije na ostvarenom uspjehu, a nakon toga razgovarali su i o njihovom budućem školovanju.

 

„Svakako da želimo nastaviti svoje školovanje, ostvariti dalje i veće uspjehe. Nadamo se da ćemo mlađim generacijama biti primjer“, kazale su učenice u razgovoru, zahvalivši se gradonačelniku i šefu na prijemu i uručenim poklonima.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com