Menu

B7D7675F 620C 4A01 9F15 509A61FC7FE4

JP „Komunalno Brčko“: Zalijevanje cvijeća u večernjim satima Istaknuto

 

Ovo ljeto je po svim pokazateljima iznadprosječno toplo, a slobodno možemo reći da već duže vrijeme vladaju nesnosne vrućine, koje ne pogoduje razvoju i održavanju biljaka zbog
izrazito sušnog perioda.

 

Već smo u nekoliko navrata objavljivali tekstove o uljepšavanju našeg grada, sadnjom cvijeća i ukrasnog drveća, te dobijali pozitivne komentare naših sugrađana.
U nastojanju da u ovom periodu, cvijeće ostane ukras Brčkog, radnici RJ Čistoća, u večernjim satima vrše redovno zalijevanje sadnica u centru grada.

 

Takođe, trudimo se da održimo i čistoću grada, pranjem ulica, što ujedno doprinosi i osvježenju, koje nam je svima prijeko potrebno.

 

Zaposlenici JP „Komunalno Brčko“ će i dalje ispunjavati sve obaveze koje proizilaze iz djelatnosti našeg preduzeća, a sve na zadovoljstvo naših kupaca i svih građana Brčko distrikta BiH.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com