Menu

46D5966D 691C 42A8 A3C1 58609C7EA571

Gradonačelnik upriličio prijem za Elvisa i Mirena koji su spasili dva dječaka od utapanja u Savi Istaknuto

 

Gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Esed Kadrić danas je u Vijećnici upriličio prijem za Elvisa Kadića i Mirena Ibrahimovića koji su prije nekoliko dana spasili dva dječaka od utapanja na rijeci Savi.

 

Gradonačelnik je pohvalio ovaj herojski čin i hrabrost koji su brzom reakcijom uspjeli spasiti dva mlada života.

 

„Elvis i Miren dobili su veliki broj pohvala od naših sugrađana za svoj podvig i brzu reakciju i zahvaljujući tome danas su s nama dva dječaka. U ime Vlade Distrikta želim da se zahvalim na njihovoj požrtvovanosti, plemenitosti kao i spremnosti na vlastiti rizik. Želja nam je da ovo bude primjer svima nama u našoj zajednici i da solidarnost bude iznad svega i prisutna među nama“, kazao je Kadrić.

 

Elvis i Miren su u razgovoru s gradonačelnikom potvrdili da će uvijek biti spremni pružiti pomoć bilo kojem građaninu koji se nađe u sličnoj situaciji.

 

 

Nakon prijema gradonačelnik je našim hrabrim sugrađanima uručio poklon i zahvalnicu za hrabrost i humanost na čemu su se i oni zahvalili.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com