Menu

46D5966D 691C 42A8 A3C1 58609C7EA571

JP „Komunalno Brčko“: Mjerenje zadovoljstva kupaca Istaknuto

 

U skladu sa zahtjevima Sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015 i politikom kvaliteta, JP „Komunalno Brčko“ i ove godine provodi redovnu aktivnosti mjerenja zadovoljstva kupaca.
Aktivnost provodi Služba za odnose s kupcima, koja poziva sve kupce i korisnike komunalnih usluga da popune anketu i na taj način ocijene kvalitet, uslove i način pružanja usluga – distribuciju i snabdjevanje električnom energijom, proizvodnju i distribuciju vode, prikupljanje otpada, održavanje javnih površina, odnos prema kupcima, odnosno cjelokupan rad JP „Komunalno Brčko“.

 

Anketne listiće kupci mogu popuniti na šalterima Blagajne i Info centra preduzeća svakim radnim danom od 7:00 do 19:00 sati, preuzeti sa web stranice ili zatražiti putem Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

 

Anketiranje se vrši i na terenu posredstvom revizora komunalnih usluga.
Ovu aktivnost preduzeće realizuje još od 2010. godine, jer su kvalitet u poslovanju i usmjerenost na kupce strateška usmjerenja i temeljne vrijednosti kojima se preduzeće rukovodi.

 

 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com