Menu

5FA038EB 1C5B 431E AA22 C59B9442FCEF

Brčko: Automobil usmrtio pješaka Istaknuto

poginuo-pjesak ilustracijaOko 00,25 sati, u ulici Stari Brod u Brčkom, sinoć se dogodila teška saobraćajna nezgoda, u kojoj je jedno lice smrtno stradalo.

 

Na mjestu događaja policijski službenici su Jedinice saobraćajne policije, su konstatovali da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo putničko vozilo marke ¨Mercedes¨, bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljalo lice - vozač sa inicijalima J.O. rođen 1992. godine iz Brčkog, te pješak sa inicijalima A.M. rođen 1982. godine iz Brčkog koji je usljed povreda zadobijenih u ovoj saobraćajnoj nezgodi, smrtno stradao.

 

Prema prikupljenim informacijama sa lica mjesta, do saobraćajne nezgode najvjerovatnije je došlo tako što se vozilo marke „Mercedes“ kretalo ulicom Stari Brod i na desnoj strani kolovoza, prednjim desnim dijelom vozila, ostvario kontakt sa tijelom pješaka A.M., koji je od zadobijenih povreda smrtno stradao, a na vozilu je pričinjena manja materijalna šteta.

 

Na mjestu događaja, policijski službenici Jedinice saobraćajne policije Policije Brčko distritka BiH, pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta BiH, obavili su uviđaj, te su preduzeli sve mjere i radnje na dokumentovanju ove teške saobraćajne nezgode.

 

Lice-vozač sa inicijalima J.O. je lišen slobode i priveden u Policiju Brčko distrikta BiH.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com