Menu

U centru Brčkog peku rakiju: “Oj rakijo rako ja te volim jako” Istaknuto

rakija-ba U BiH i Brčko distriktu BiH više ništa ne može biti čudno, odnosno "orilo gorilo" ima da bude onako kako gazda hoće. Da se rakija može peći i u centru grada Brčkog potvrđuje i priložena fotografija koju nam je dostavio vjerovatno jedan od stanara ili prolaznika koji se i sam začudio i zapitao, "pa da li je moguće i ovo".

Što je još gore ovo se sve dešava iza zgrade Policije Brčko distrikta BiH, odnosno gdje je pješačka zona, a da gore od goreg autor forografije je u mailu napisao da rakiju peče zaposlenik Vlade Brčko distrikta BiH.

Inače, ovaj čin pečenja rakije u centru grada je odavno postala tradicija i ovo nije prvi put da se dešava. Kazani su na ovom mjestu "radili" i prethodnih godina.

Zašto institucije šute ako se ovaj slučaj u centru grada ponavlja već nekoliko puta!? Nadamo se da će konačno i inspekcija djelovati i riješiti ovaj "ekološki problem", naročito kada znamo da u tom dijelu živi veliki broj djece.

Znači, Big Brother, Farma, Parovi, i kazani sa rakijom.... "majstore koliko je "bacila"!

Portal "infobrcko" je o ovom istom slučaju pisao i prije.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com