Menu

Opet po građanima: U Brčkom obustavljen prevoz za građane i učenike Istaknuto

autobus-gsp-solaris-enterijer-beoinfo Brčko distrikt BiH od juče ponovo je ostala bez javnog gradskog prevoza za građane i učenike koji je do sada uspiješno obavljalo privatno preduzeće „Laser-Krajnović“.

Iz Vlade Brčko distrikta BiH niko nije htio da potvrdi zbog čega, čak naprotiv iznenanđeni su takvom odlukom.

 

Kako saznajemo, razlog što su autobusi povučeni sa ulica jestu ponovni problemi u realizaciji novog tendera. Postavlja se pitanje, Zašto u Vladi Distrikta svjesno opstruišu rad javnog gradskog prevoza, a prema svemu sudeći moguće je da i nova školska godina počne bez učeničkog prevoza.

 

Građani Brčko distrikta BiH ne kriju svoje nezadovoljstvo zbog ovakvog ponašanja nadležnih što su ponovo građani dovedeni u situaciju da nemaju prevoza.

 

 

Kada će građani Brčko distrikta BiH ponovo dobiti javni prevoz i hoće li biti učenički prevoz početkom školske godine, je pitanje na koje niko do sada nije bio spreman da odgovori.

 

 

Tokom dana očekuje se stav Vlade, gradonačelnika ili resornog šefa Odjela. 

 

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com