Menu

Milić: Prelazak zatsupnika Markovića u SDS Brčko je unutrašnja stvar te stranke Istaknuto

Sinisa Milic gradonacelnikPrelazak nezavisnog poslanika Branislava Markovića u članstvo i poslanički klub SDS-a u Skupštini distrikta je unutrašnja stvar te stranke, izjavio je danas član OO SNSD i gradonačelnik Brčkog Siniša Milić.

 

 

Na insistiranje novinara da prokomentariše tu vijest, Milić je izrazio nadu da se ovaj politički aranžman, iako iznenađujući, neće odraziti na funkcionisanje srpske parlamentarne većine u Brčkom.

 

"Želim da vjerujem da je odluka poslanika Markovića rezultat njegovog političkog sazrijevanja, budući da je u Skupštinu distrikta ušao sa liste građanske stranke Brčanski demokratski pokret, na čijem čelu je Admir Nuković, a ne obrnuto, da je u SDS-u pronašao stranku za promovisanje anacionalnih stavova unutar srpske većine, što je za SNSD nedopustivo", rekao je Milić.

 

Marković je poslanički mjesto osvojio unutar stranke Brčanski demokratski pokret, da bi u septembru 2017. godine napustio BDP i prešao u nezavisne poslanike, a sada u SDS.

 

/srna/

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com