Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 3532

Četvrtak, 21 Septembar 2017

Gradonačelnik Milić: Vrijednosti mira, tolerancije i nediskriminacije moraju da budu cilj našeg djelovanja

  • Objavljeno u Brcko

2017-09-21-Svjetski dan mira-1„Ideja mira, tolerancije i nediskriminacije je i vanvremenska i vanprostorna. Ona je univerzalna i bez obzira s kojeg dijela geografskog prostora dolazi, ona je takva da mora da bude prihvaćena i svi smo dužni da se tako ponašamo. Vrijednosti mira, tolerancije i nediskriminacije moraju da budu cilj našeg djelovanja", istakao je gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić nakon prijema u Gradskoj vijećnici povodom Svjetskog dana mira.

Više...

Hrvatska je pokušala uništiti institucije BiH preko agenata koji sada bježe iz BiH u Hrvatsku /V/

  • Objavljeno u BiH

goran-ko-700x402Ovo je pokušaj da se destablizira BiH jer kada uništite institucije jedne države vi ste uništili tu državu, i klasičan napad na bh obavještajnu službu. Naša javnost je bila sluđena dešavanjima oko Josipa Šimića koji je dostavljao informacije tužilaštvu o prisluškivanju glavne tužiteljice pa zatim zamjenice VSTV-a i da su to radili navodno iz ministarstva sigurnosti- kada se ispostavilo da su to krivotvoreni dokumenti ljudi koji su mu davali te dokumente pobjegli upravo u Hrvatsku, kazao je za TV1 Goran Kovačević, docent na Fakultetu za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije u Sarajevu.

Više...

10 miliona KM vrijedan ugovor za Euro-Asfalt u Crnoj Gori

  • Objavljeno u BiH

Ugovor Crna Gora Ramic ColakovicDanas je u Podgorici potpisan ugovor vrijedan gotovo 10 miliona maraka između Željezničke infrastrukture Crne Gore AD Podgorica s jedne strane i bosanskohercegovačke kompanije Euro-Asfalt kao lidera konzorcija u kojem se nalaze još i GIP Konstruktor Beograd i Makspro Beograd s druge.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com