Menu

Brčko domaćin Međunarodnog memorijalnog malonogometnog turnira „Alija Izetbegović" Istaknuto

alija2Međunarodni memorijalni malonogometni turnir „Alija Izetbegović" tradicionalno okuplja ljubitelje ove dvoranske igre već četrnaest uspješnih godina.

 

 

19. oktobra 2018. godine navršava se petnaest godina od smrti prvog predsjednika Republike Bosne i Hercegovine, kome se u čast i održava ova manifestacija.

 

Organizatori Turnira su Savez boraca Federacije Bosne i Hercegovine i Udruženje demobilisanih boraca Armije Republike Bosne i Hercegovine 1992-1995 u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine.

 

Zadovoljstvo da bude domaćinom XIV. Međunarodnog memorijalnog malonogometnog turnira „Alija Izetbegović" pripala je Brčko distriktu Bosne i Hercegovine.

 

Turnir će trajati tri dana, 14., 15. i 16. septembra 2018. godine. Otvaranje Turnira je u petak, 14. septembra 2018. godine u 16:30 sati u sportskoj dvorani JU Tehnička škola Brčko distrikt BiH, na adresi Musala 44. Na turniru će nastupiti ekipe iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, koje su odgovorom na poziv potvrdile svoj dolazak. Zatvaranje Turnira predviđeno je za nedjelju, u 17:00 sati.

 

Organizacioni odbor XIV. Međunarodnog memorijalnog malonogometnog turnira „Alija Izetbegović" – Brčko distrikt Bosne i Hercegovine 2018. godine poziva građane Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i šire, kao i sve ljubitelje ovog dvoranskog sporta da svojim prisustvom uveličaju ovu manifestaciju.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com