Menu

U petak XIV. Međunarodni memorijalni malonogometni turnir „Alija Izetbegović" Istaknuto

alija-izetbegovicZadovoljstvo da bude domaćinom XIV. Međunarodnog memorijalnog malonogometnog turnira „Alija Izetbegović" pripala je Brčko distriktu Bosne i Hercegovine.

 

 

Turnir će trajati tri dana, 14., 15. i 16. septembra 2018. godine.

 

Otvaranje Turnira je u petak, 14. septembra 2018. godine u 16:30 sati u sportskoj dvorani JU Tehnička škola Brčko distrikt BiH, na adresi Musala 44.

 

Na turniru će nastupiti ekipe iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, koje su odgovorom na poziv potvrdile svoj dolazak.

 

Zatvaranje Turnira predviđeno je za nedjelju, u 16,30 sati.

 

Žrijebanje ekipa održat će se 13. septembra 2018. godine, u prostorijama BZK „Preporod" Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, sa početkom u 17:30 sati.

 

Održavanje XIV. Međunarodnog memorijalnog malonogometnog turnira „Alija Izetbegović" tradicija je duga četrnaest godina. Turnir se održava u znak sjećana na prvog Predsjednika Republike Bosne i Hercegovine, Alije Izetbegovića, a u povodu obilježavanja skore godišnjice njegove smrti.

 

Organizatori Turnira su Savez boraca Federacije Bosne i Hercegovine i Udruženje demobilisanih boraca Armije Republike Bosne i Hercegovine 1992-1995 u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine.

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com