Menu

baner for web jpg

O Brčaku Aziz Agi pišu se i knjige Istaknuto

aziz aga5Da Aziz Aga Šehović iz Brčkog nije šala i "lutka za igranje" potvrđuje i pisanje književnika o ovom poznatom, "merhametli insanu" koji širi pozitivnu energiju i dalje od Brčkog i Bosne i Hercegovine.

 

 

O ovom čovjeku iz naselja Gluhakovac i jednom od najvećih ljubitelja plemenitih životinja konja odlučila je pisati književnica Mirjana Đapo.

 

Knjiga će se zvati "Ledi i Aziz Aga", a mnogi koji poznaju Aziz Agu sigurno će nestrplljivo čekati izlazak ove najavljene knjige.

 

Pričati i pisati o Aziz Agi je nemoguće, a ne spomenuti da se radi o čovjeku koji je ujedno i najbolji ambasador grada Brčko i mamac za sve pozitivne ljude i turiste.

 

Svi koji žele da upoznaju ovog čovjeka mogu doći i na njegov ranč "Djeca vjetra" i da se uvjere šta je prava pozitivna energija koje danas sve manje ima.

 

Posjetioci i ljudi dobre volje kući će sa ranča otići i sa dodatnim znanjem, a to je jahanje konja i zaboravljenoj ljubavi prema tim životinjama.

 

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com