Menu

Glavni koordinator Vlade Brčko obradovao mališane paketićima u Kući za mlade „Prijateljstvo“ Istaknuto

2018-12-20-Podjela paketica koordinator-1Glavni koordinator Vlade Brčko distrikta BiH Sead Šadić danas je posjetio mališane u Kući za mlade „Prijateljstvo" Udruženja „Amika" u Brčkom i tom prilikom podijelio preko stotinu novogodišnjih paketića.

 

 

On je naglasio da Vlada Distrikta tradicionalno svake godine dijeli paketiće mališanima kako bih ih usrećili slatkim poklonima.

 

„Vlada Distrikta tradicionalno svake godine povodom novogodišnjih i božićnih praznika usreći veliki broj djece u obdaništima, nevladinim udruženjima, pedijatriji i sl. U narednim danima i gradonačelnik će podijeliti mališanima paketiće i obradovati ih ovim poklonima. Ono što nas kao Vladu Brčko distrikta BiH dodatno raduje jeste da je i ove godine u Distrikt došao Djeda Mraz da usreći ovu našu mladost", kazao je Šadić.

 

Almedina Lević, socijalni pedagog i koordinator Kuće za mlade „Prijateljstvo" Udruženja „Amika", zahvalila se Vladi Distrikta na poklonima kao i ostalim udruženjima i osobama koje su donirale paketiće za mališane.

 

„Ukupno je podijeljeno preko stotinu paketića i to za našu djecu znači puno jer je ovaj dan veliki za njih. Za uzvrat pripremili su i program od nekoliko recitacija, kao i čestitke koje su poklonili našim gostima", kazala je Lević.

 

Glavni koordinator Vlade Brčko distrikta BiH Sead Šadić u subotu, 22. decembra, u 13.30 sati podijelit će paketiće mališanima polaznicima šahovske škole Šahovskog kluba „Magnus" Brčko distrikta BiH.

 

2018-12-20-Podjela paketica koordinator-12018-12-20-Podjela paketica koordinator-22018-12-20-Podjela paketica koordinator-3

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com