Menu

Izložbe pasa mješanaca u Brčkom Istaknuto

pas1Sektor za zbrinjavanje napuštenih životinja, koji posluje u okviru Radne jedinice „Čistoća“ JP „Komunalno Brčko“, pobrinuo se i ove godine za organizaciju Izložbe pasa mješanaca koja se odvija u okviru Državne izložbe pasa svih rasa.

 

 

Ovo je osma izložba po redu koja će biti održana u nedjelju 5. maja, sa početkom u 12:00 sati u Gradskom parku u Brčkom.

 

Na izložbi će moći da učestvuju prijavljeni, uredni, socijalizovani psi, vakcinisani protiv bjesnila, mješanci ili psi bez pedigrea o kojima se vlasnici uredno brinu, njeguju i žele predstaviti sudijama kinološkog saveza, ali i samim posjetiocima.

 

Svi prijavljeni psi bit će podijeljeni u tri kategorije – mali, srednji i veliki, a učešće će uzeti i psi zbrinuti u našem azilu koje će selektovati zaposlenici Sektora za zbrinjavanje napuštenih životinja. Pobjednicima će biti dodjeljeni pehari i zahvalnice, te prigodni pokloni.

 

Svi koji se žele prijaviti, mogu to da učine i naredne sedmice popunjavanjem odgovarajućeg obrasca na šalteru protokola preduzeća u ul. Tina Ujevića 66 u Brčkom ili mogu da preuzmu prijavu za učešće putem naše web i facebook stranice: www.komunalno.ba i facebook.com/jpkomunalnobrcko i slanjem na e-mail adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..


Za više informacija kontaktirajte besplatnu info liniju 0800 505 07.

 

Za pobjednike pripremljeni su pehari i prigodni pokloni.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com