Menu

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Pelagićeva povrijeđen i Brčak, hitna služba Brčko brzo intervenisala Istaknuto

saobracajka pelagicevo 780x298Na području općine Pelagićevo jutros oko 8.50 sati tri osobe su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila golf 5 i BMW.

 

 

“U automobilu golf 5 lakše su povrijeđeni vozač i suvozač sa područja općine Pelagićevo dok je vozač inicijala M.Š sa područja Brčko distrikta koji je bio za upravljačem automobila BMW teško povrijeđen”, kazao je službenik PS Pelagićevo.

 

Osim službenika policije koiji su obavili uviđaj i utvrdili uzrok ove saobraćajne nesreće na lice mjesta upućeni su i vatrogasci iz Srebrenika, koji su teško povrijeđenog mladića uspjeli izbaviti iz automobila u kojem je ostao zaglavljen nakon nezgode.

 

Služba hitne pomoći Brčko je brzo odreagovala te svega za nekih desetak minuta bili na licu mjesta i pružili pomoć teško povrijeđenom mladić koji je odmah prevezen u JZU “Zdravstveni centar Brčko”, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć.

 

Iako se nalaze na teritoriji van Brčkog ova zlatna ekipa brzom i profesionalnom intervencijom obavila je odličan posao.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com