Menu

Brojni problemi u MZ Kolobara Istaknuto

kolobaraU mjesnoj zajednici Kolobara uskoro očekuju uređenje prostorija mjesne zajednice ali i ukazuju na brojne probleme koji otežavaju svakodnevni život njenih mještana.

 

 

Predsjednik mjesne zajednice Kolobara, Zekerija Pezerović rekao je da su grantovima obezbijeđena sredstva od 5000 KM za uređenje prostorija ove mjesne zajednice, u smislu unutrašnjeg opremanja, čija će realizacija uskoro početi. On je naglasio da postoje brojni problemi sa kojima se susreću žitelji MZ Kolobara a jedan od većih je javna česma koji već duži vremenski period nije u upotrebi.

 

“Imamo veliki problem sa česmom, gdje se ja borim već par godina kako bi se to riješilo. Par puta je popravljana ali bi ubrzo posle toga opet prestala sa radom. Razgovarao sam sa čelnicima Vlade Brčko distrikta, međutim problem još uvijek nije riješen iako nisu velika sredstva u pitanju, jer je potrebno 5000 KM kako bi se taj problem trajno riješio”, rekao je Pezerović i dodao da postoji još mnogo problema koji utiču na kvalitet života građana ove mjesne zajednice.

 

“Ficibajer nam takođe predstavlja veliki problem jer nije adekvatno osvijetljen, a ni održavanje zelenila i košenje nije na zadovoljavajućem nivou. Takođe postoji problem i sa smradom zbog nekvalitetno urađene kanalizacije”, istakao je predsjednik MZ Kolobara i naglasio da broj žitelja u ovoj mjesnoj zajednici opada iz godine u godinu, i da trenutno broji oko 4500 stanovnika, uglavnom starijih ljudi, što takođe predstavlja veliki problem.

http://radiobrcko.ba

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com