Menu

Brčko: Dvadesettrogodišnji mladić na rođendanu jeo meso i udavio se Istaknuto

hitna vozilo2Dvadesettrogodišnji mladić čiji su inicijali S.R. iz Buzekare, sela u istočnom dijelu Brčko distrikta sinoć je smrtno stradao, najvjerovatnije usljed samodavljenja zalogajem hrane.

Kako je potvrdilo nekoliko očevidaca, društvo se okupilo na proslavi rođendana zajedničkog prijatelja u tom selu, gdje je na trpezi služena jagnjetina.

 

“U jednom trenutku naš drug je zabacio glavu unazad i počeo da dobija plavu boju po licu i vratu. Mislili smo da mu je pozlilo i iznijeli smo ga izvan prostorije te ga položili na bok. Neko mu je izvadio jezik i on je počeo da diše, ali je ubrzo ponovo došlo do komplikacija, te smo pozvali hitnu pomoć”, ispričao je jedan od očevidaca koji nije želio da se otkriva njegov identitet.

 

Kako je potvrđeno iz Urgentnog centra Opšte bolnice Brčko pacijent je dovezen mrtav i najvjerovatnije je izdahnuo tokom transporta. Jedan od očevidaca je rekao da je od medicinskih radnika saznao da su iz grla mladića izvadili “dva veća, nesažvakana komada mesa”.

 

Šef Operativno-komunikacionog centra u brčanskoj Policiji Halid Emkić potvrdio je da je policija obaviještena o ovom slučaju.

 

“S obzirom da je nastupila smrtna posljedica, policija preduzima neophodne mjere i radnje kako bi utvrdila sve okolnosti ovog događaja. Za sada ne mogu potvrditi da li će biti rađena obdukcija”, rekao je Emkić Hit televiziji.

Izvor: RTV HIT

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com