Menu

Gorivo u BiH još jeftinije, ovo su nove cijene na pumpama Istaknuto

g66Na jednoj benzinskoj pumpi u Banjoj Luci su rekli za Nezavisne novine da je cijena dizela i benzina u srijedu iznosila 2,15 KM te da je sada snižena na 2,09 KM po litru

Na benzinskim pumpama u BiH posljednjih nekoliko dana došlo je do pojeftinjenja goriva tako da su cijene niže od pet do šest feninga po litru.

 

Na jednoj benzinskoj pumpi u Banjoj Luci su rekli za Nezavisne novine da je cijena dizela i benzina u srijedu iznosila 2,15 KM te da je sada snižena na 2,09 KM po litru.

 

Do pojeftinjenja je došlo i na drugim pumpama , gdje je dizel ranije bio 2,16 KM, benzin 2,19 KM, a sada je cijena i jednog i drugog goriva 2,11 KM.

 

I u FBiH ističu kako je došlo do pada cijene goriva na pumpama gdje je dizel, a i benzin iznosio 2,16 KM, a sada cijena i jednog i drugog iznosi 2,11 KM.

 

Gorivo je u RS-u, ali skoro i u cijeloj BiH, najjeftinije u Bijeljini, gdje litar benzina iznosi 2,02 KM, a dizel 2,05 KM.

(fokus)

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com