Menu

JP "Komunalno Brčko": Obavještenje za kupce – rad šaltera Istaknuto

komunalno 780x470Zbog trenutne epidemiološke situacije u vezi sa COVID-19, kao i u skladu sa naredbama i odlukama Kriznog štaba Brčko distrikta BiH, JP “Komunalno Brčko” uvodi privremene mjere rada sa strankama i obavještava kupce o sljedećem:

Šalteri blagajne do daljnjeg rade od 07:00 – 13:30 h radnim danima, subotom od 07:00 do 12:00 h


Šalteri blagajne u Seonjacima (ponedjeljak, srijeda) i Gornjem Rahiću (utorak, četvrtak, petak) takođe rade do 13:30 h,


U prostorije blagajne radnici obezbjeđenja puštaju jednog po jednog kupca po šalteru, da bi se kontrolisao broj lica u zatvorenom prostoru; kupci su obavezni da nagaze spužvu sa dezinfekcionim sredstvom prije ulaska u šalter salu i drže razmak od ostalih osoba


Pauze u radu šaltera, zbog dezinfekcije prostora, biće organizovane u periodu od 10:00 – 11:00 h


Šalter Službe za odnose s kupcima zaprimaće do 13:00 h radnim danima samo zahtjeve za priključke i zahtjeve za izdavanje saglasnosti, koje kupci mogu slati i poštom (obrazac preuzeti na web stranici komunalno.ba u meniju Korisnički servis – Zahtjevi i obrasci, a slati na adresu Tina Ujevića 66), dok za sva ostala pitanja kupci mogu da kontaktiraju besplatnu info liniju 0800 505 07 ili pošalju mail na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


Šalter Službe za protokol i administraciju zaprimaće poštu i zahtjeve do 13:00 h radnim danima


Osim na šalterima blagajne, info centra i protokola, u navedene svrhe, do daljnjeg se obustavljaju kontakti sa kupcima (prisustvo trećih lica) u drugim objektima i prostorijama preduzeća.

 

Hvala na razumijevanju.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com