Menu

3ADA5CFC 6269 428B 9E24 2043DE95EE10HEINNER 702X90

Deichmann dolazi u Brčko! Istaknuto

 

Najveći lanac obuće u Evropi, Deichman otvara prodavnicu i u Brčkom.

 

Za sada nije poznato gdje će prodavnica biti smještena, ali ovaj lanac obuće već je objavio konkurs za radnu poziciju poslovođe. S obzirom na ozbiljnost ove njemačke kompanije, zasigurno će u Brčkom napraviti reprezentativnu prodavnicu koja će upotpuniti ponudu u našem gradu

 

Deichmann je od 1913. porodično preduzeće, te želi i nadalje ostati nezavisno. Skoro stogodišnja historija započela je u Essenu, u srcu njemačke pokrajine Ruhr. Centrala grupe preduzeća tamo se nalazi još i danas. Deichmann SE je u međuvremenu s preko 4.300 poslovnica aktivan u 31 zemlje i zapošljava oko 42.000 saradnika širom svijeta.

 

Deichmann je vodeći na tržištu trgovine obućom u Njemačkoj i Evropi. S širokim izborom obuće za sve dobne grupe nudi vjerovatno najopsežniju ponudu na tržištu.

 

Osim tradicionalnih robnih marki poput Elefanten, Gallus ili Medicus, trgovine nude elegantnu i visoko kvalitetnu obuću robne marke 5th Avenue. Top aktuelna je mlada kolekcija Graceland. Sportska obuća robne marke Victory u međuvremenu spada u osnovnu opremu mnogih sportista. Asortiman nadopunjuju poznate robne marke poput Adidasa, Pume i Kappe.

 

Izvor: Otisak.ba

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com