Menu

46D5966D 691C 42A8 A3C1 58609C7EA571

Brčanski privrednik samoinicijativno gradit će džamiju u centru grada Istaknuto

brcko - CopyUgledni brčanski privrednik, povratnik, nakon što je javno čuo da Srbi ne dozvoljavaju izgradnju džamije u Brčko danas je poslije džume samoiniciajtivno započeo sa izgradnjom džemije u blizini pješačke zone i stadiona malih sportova Blatuša- saznaje infobrcko.com

Naš portala je kontaktirao našeg Brčaka, ali je ljutito odbio da govori za medije ne želeći da se njegovo ime objavljuje.

"Više ne mogu čekati na dogovor. Otišao sam vam BiH, zaradio i hoću na svom da gradim ono što ja hoću. Kad se na Bukviku mogu graditi kuće, vjerski objekti onda mogu i ja na svom placu. Vjerujem da će mi odmah poslati inspekciju ili koga već, ali nema veze, gradit ću poslije 16:00, gradit ću vikendom. Kad završim onda ću Bošnjacima - političkim elitama dati da otvore ovu džamij", kazao je ugledni brčanski privrednik.

Kako smo uspijeli nezvanično saznati, džamije neće biti otvorenog tipa i neće biti u "mapi" džamija Medžlia islamske zajednice Brčko.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com