Menu

Princ iz Eleja 550x50

Subota, 27 Oktobar 2018

Ubistvo policajaca je teroristički akt

  • Objavljeno u BiH

ubistvo-policajca-foto-patria-696x456Odbornici Opštinskog vijeća Novi Grad na današnjoj vanrednoj sjednici okarakterisali su ubistvo policajaca Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Adisa Šehovića i Davora Vujinovića kao teroristički akt.

 

Više...

STEM akademija Brčko – obrazovanje djece za digitalno doba

  • Objavljeno u Brcko

st 1STEM akademija, koja djeluje u okviru Visoke škole računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA, organizovala je za sve zainteresovane dječake i djevojčice i njihove roditelje pokazni čas u Brčkom, na kojem su se djeca i mladi upoznali sa pojmom i budućim programom STEM akademije, odnosno sa robotikom, programiranjem, elektronikom, sviranjem na bananama i jabukama, društvenom igrom „operacij" i prije svega super se zabavili.

 

Više...

Prašuma Perućica u BiH, jedinstveni biser biodiverziteta na tlu Evrope

  • Objavljeno u BiH

FNA 88906-696x456– Poslјednja i najočuvanija prašuma u modernoj Evropi Perućica čija se starost procjenjuje na 20.000 godina, prije ledenog doba, ugniježdena u okrilju Nacionalnog parka Sutjeska, mogla bi se naći na Listi svjetske baštine UNESCO-a kao prva prirodna baština koju je Bosna i Hercegovina nominovala za upis na tu prestižnu Listu.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com