Menu

Princ iz Eleja 550x50

Petak, 08 Mart 2019

Sa svečane akademije u Brčkom poručeno, biće bolje

  • Objavljeno u Brcko

2019-03-08-svecana-akademija 19 god distrikta 5U Domu kulture u Brčkom danas je održana svečana akademija povodom 19. godina Brčko distrikta Bosne i Hercegovine uz prisustvo međunarodnih zvaničnika, gostiju iz entitetskih i institucija BiH, predstavnika vjerskih zajednica te predstavnika izvršne, zakonodavne i sudske vlasti, kao i privrednog i kulturnog života Brčko distrikta BiH.

 

Više...

Inzko, Hartmann i Scanlan posjetili Agroindustrijski Kompleks Brčko STUDEN Holdinga

  • Objavljeno u Brcko

su8Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Valentin Inzko, prvi zamjenik visokog predstavnika i supervizor za Brčko distrikt Michael Scanlan i ambasadorka Austrije u BiH dr Urlike Hartmann posjetili su Agroindustrijski kompleks STUDEN Holdinga u Brčkom, u okviru koga posluju i fabrika za proizvodnju jestivog ulja BIMAL i rafinerija šećera STUDEN-AGRANA. Kao najveći strani investitor u prehrambenu industriju Bosne i Hercegovine, STUDEN Holding je predstavio svoje proizvodne pogone i visokokvalitetne proizvode koje plasira na domaćem tržištu i izvoznim tržištima zemalja Europe, Zapadnog Balkana, te Bliskog i Dalekog istoka.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com