Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 1865

Srijeda, 13 Februar 2019

Izgradnja energetskih objekata u Distriktu?

  • Objavljeno u Brcko

Vjetroturbine vjetar energija ThinkstockPhotosČlanovi Vlade u toku nastavka 57. redovne sjednice, danas su predložili, na zahtjev Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, a u skladu s preporukama i odlukama Energetske zajednice članove radnih grupa koje bi radile zajedno s Ministarstvom na izradi zakona koji su bitni za cjelokupnu teritoriju BiH.

 

Više...

BiH: Od maja uvoz samo polovnih auta oznake Euro 5

  • Objavljeno u BiH

automobiliProsječna starost vozila u Bosni i Hercegovini je 17 godina, dok je više od 50 posto automobila ispod eko-standarda Evropske unije (EU). Izduvni gasovi automobila uzročnik je, između ostalog, zagađenja vazduha, kojem su izloženi stanovnici većine bh. gradova.

 

Više...

Da li su i ministri lagali da imaju završen fakultet?

  • Objavljeno u BiH

di8Već drugi mjesec Bosnu i Hercegovinu potresa afera lažnih diploma, nakon što je novinarka portala Žurnal objavila kako je za 17 dana dobila diplomu srednje medicinske škole i to bez ijednog prisustva času, ali uz naknadu od 1.250 eura.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com