Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 1865

Četvrtak, 07 Februar 2019

Tužilaštvo Brčko: Dokazane optužbe za krađu protiv policijske službenice MUP-a TK

  • Objavljeno u Brcko

policajka-bundaTužilaštvo Brčko distrikta BiH dokazalo je optužbe za krađu protiv policijske službenice MUP-a Tuzlanskog kantona Amire Bajraktarević (34) usljed čega je pred pravosuđem Distrikta osuđena na kaznu zatvora u trajanju od tri mjeseca. Nju je na ovu kaznu pravosnažno osudio Apelacioni sud Distrikta nakon što je preinačio prvostepenu presudu kojom je prvobitno osuđena na kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci.

 

Više...

Brčko: Predstavljen regionalni projekat izgradnje turističko-rekreativnog kompleksa na Majevici

  • Objavljeno u Brcko

2019-02-07-Sastanak-Regionalni turisticki projekatGradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić razgovarao je danas u svom kabinetu sa predstavnicima općine Lopare, načelnikom Radom Savićem i predsjednikom Skupštine općine Milenkom Ristićem o regionalnom projektu izgradnje turističko-rekreativnog kompleksa sa etnoselom na lokalitetu Busija na Majevici. Kako je rečeno projekat ima za cilj jačanje komunikacijskih pravaca ali i rekreativnih i turističkih potencijala sjeveroistočnog dijela BiH.

 

Više...

I ja sam kao Aida, i ja odoh za Njemačku..

  • Objavljeno u BiH

od6Svaki dan čitam otišao ovaj otišao onaj. Svaki dan se susrećem sa svojim vršnjacima i koji čekaju da idu. Zbog čega? I onda mi kažu, pa kako bona zbog čega. Nema u Bosni života. Nema ti u Bosni kruha.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com