Menu

Princ iz Eleja 550x50

Ponedjeljak, 17 Decembar 2018

Val gripe stiže u BiH, uskoro se očekuje “najjači udar”

  • Objavljeno u BiH

gripaU Bosni i Hercegovini za sada je niska aktivnost virusa gripa, ali se epidemiolozi pribojavaju da bi u naredne dvije sedmice ljekari u domovima zdravlja i bolnicama mogli imati pune ruke posla, s obzirom na to da virus najviše uzme maha krajem godine, za vrijeme praznika.

 

Više...

Najavljen 16. Međunarodni malonogometni Bajramski turnir Brčko

  • Objavljeno u Sport

baj tuU prostorijama Nogometnog saveza Brčko distrikta Bosne i Hercegovine održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljen 16. Međunarodni malonogometni Bajramski turnir u organizaciji Nogometnog saveza Brčko distrikta BiH, Malonogometnog kluba Klanac i Udruženja nogometnih sudija i instruktora Brčko distrikta BiH.

 

Više...

Brčko: Iz traktora otuđeno oko 400 litara goriva

  • Objavljeno u Brcko

traktorkouokPoliciji Brčko distrikta BiH 14.12. oko 07,15 sati obratio se građanin Brčkog, radnik firme iz Čelića, i prijavio da je od strane nepoznatog lica ili više njih, iz traktora vlasništvo navedene firme otuđeno oko 300 do 400 litara pogonskog goriva dizel.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com