Menu

Princ iz Eleja 550x50

Srijeda, 26 Decembar 2018

Nova šansa za dječaka koji je preživeo streljanje /VIDEO/

  • Objavljeno u BiH

str5Fahrudin Muminović je imao samo sedam godina kada je sa ocem zarobljen u svom selu Urkovići, kod Bratunca. Sa ostalim komšijama odvedeni su na strijeljanje u okolinu Zvornika. Samo je Fahrudin, pukom srećom, ostao živ. Živi sa sestrom Fahretom u amidžinoj kući. Nakon što se oglasio u medijima, između ostalih u emisiji Radija Slobodna Evropa TV Liberty, pokrenuta je humanitarna akcija i Fahrudin i njegova sestra dobiće novi dom.

 

Više...

Zorka Stojanović iz Brčkog prvak svijeta u MMA /VIDEO/

  • Objavljeno u Brcko

Z7Zorka Stojanović iz Brčkog jedna je od rijetkih žena u regionu koja se bori po MMA pravilima. Borilačkim sportovima Zorka je počela da se bavi prije desetak godina. U početku su to bile sve discipline boksa i kik boksa, a zatim se odlučila za MMA.

 

Više...

Brčko: I član uže porodice umrlog demobilisanog borca koji nema redovna mjesečna primanja može ostvariti jednokratnu novčanu pomoć

  • Objavljeno u Brcko

2018-12-26-60 VSV-Senad BesicVlada Brčko distrikta BiH danas je održala 60. redovnu sjednicu na kojoj je usvojen Prijedlog odluke o izmjenama Odluke o kriterijima za odobravanje jednokratne novčane pomoći demobilisanom borcu i članovima uže porodice umrlog demobilisanog borca i Prijedlog odluke o izmjenama Odluke o programu utroška sredstava za dodjelu jednokratne novčane pomoći demobilisanom borcu i članovima uže porodice umrlog demobilisanog borca.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com