Menu

Princ iz Eleja 550x50

Srijeda, 19 Decembar 2018

Najavljen 16. međunarodni rukometni turnir „Lomotiva Kup“ Brčko

  • Objavljeno u Brcko

2018-12-19-najava  lokomotiva  kup  1U Gradskoj vijećnici gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić danas je primio učesnike i organizatore 16. međunarodnog rukometnog turnira „Lomotiva Kup" Brčko distrikta BiH na kojem će učešća uzeti preko 1.200 učesnika, odnosno 56 ekipa iz trinaest zemalja svijeta: Francuske, Ukrajine, Mađarske, Slovačke, Slovenije, Makedonije, Srbije, Hrvatske, Danske, Italije, Izraela, Grčke i BiH.

 

Više...

Forum žena PDP posjetio brčansku Pedijatriju

191218-radio-pdp-paketici-1Prilikom posjete malim pacijentima koji su smješteni na odjelu Pedijatrije Opšte Bolnice Brčko, članice Foruma žena Partije demokratskog progresa (PDP) Brčko uručile su poklone povodom velikog pravoslavnog praznika Svetog Nikole. Uručujući djeci sa majkama paketiće, Mirjana Ristanić, predsjednik Foruma žena PDP Brčko kazala je da će ova politička opcija kroz svoje predstavnike u Vladi i Skupštini Brčko Distrikta nastojati da se Pedijatrija modernizuje i tako bude od veće koristi pacijenima, ali i cjelokupnom medicinskom osoblju.

 

Više...

FIS podržao srednjoškolce /VIDEO/

  • Objavljeno u BiH

SRED777U FIS-ovu knjigu bezuvjetnog prijateljstva upisana je i Srednja škola za stručno obrazovanje i radno osposobljavanje iz Zenice kojoj je uručena vrijedna donacija u odjeći i obući, uz zajedničku želju i nadu da će nova godina donijeti više brige i pažnje društva za osjetljive kategorije i više sreće svima nama.

 

Više...

Avaz dužan Mirsadu Berberoviću nadoknaditi nematerijalnu štetu u iznosu od 6.000 KM zbog klevete iznijete u listu

  • Objavljeno u BiH

avazOpćinski sud u Sarajevu donio je 13. decembra pravosnažnu presudu prema kojoj je tuženi Avaz – roto press dužan tužitelju Mirsadu Berberoviću nadoknaditi nematerijalnu štetu u iznosu od 6.000 KM sa zakonskom zateznom kamatom na taj iznos počev od dana podnošenja tužbe pa do isplate zbog klevete iznijete u listu "Dnevni avaz" u člancima pod naslovom "Smije li tužilac protiv Bakirovog zeta?" , "Kriminalno klupo se odmotava", "Tužioci razotkrivaju šemu pranja novca, Bakirov zet važna karika", "Bakirov zet oprao 200.000 KM", "Berberoviću opet štimaju tender u VIK-u"...

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com