Menu

Princ iz Eleja 550x50

Četvrtak, 13 April 2017

Do kraja godine završetak prve faze digitalizacije u BIH

  • Objavljeno u BiH

digitalizacija bihBosna i Hercegovina je među zadnjima u svijetu po pokrivenosti digitalnim signalom, kazao je u četvrtak u Mostaru generalni direktor Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) Predrag Kovač, ocijenivši kako su do sada digitalnim signalom u BiH pokriveni Banja Luka, Sarajevo i Mostar.

Više...

Sud BiH potvrdio optužnicu u slučaju “Bobar banka”

  • Objavljeno u BiH

bobar-bankaSud BiH potvrdio je optužnicu koja optužene u predmetu "Darko Jeremić i drugi" tereti za krivično djelo organizovani kriminal u vezi sa krivičnim djelom zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja, a Darka Jeremića još i za krivično djelo organizovani kriminal u vezi sa krivičnim djelom pranje novca.

Više...

Četvrta osnovna škola Brčko obilježila "Dan škole"

  • Objavljeno u Brcko

4 dan skole1 2017Četvrta osnovna škola Brčko distrikta BiH danas je obilježila Dan škole u Domu kulture gdje su učenici od prvog do devetog razreda kroz priredbe, recitacije, pjesmu i dramske tekstove predstavili šta su kroz sekcije radili u ovoj školskoj godini.

Više...

JP „Komunalno Brčko": Hristos Vaskrse i sretan Uskrs

  • Objavljeno u Brcko

JPK0173 ps"Rukovodstvo i zaposlenici JP „Komunalno Brčko" d.o.o. Brčko distrikt BiH svim građanima Brčko distrikta BiH, pripadnicima pravoslavne i katoličke vjeroispovijesti, čestitaju predstojeći praznik Hristovog vaskrsenja, sa željom da praznične dane provedete u porodičnom okruženju, zdravlju, ljubavi i blagostanju".

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com