Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 1865

Ponedjeljak, 21 Januar 2019

Gazda radniku napravio kuću: "Kada sam vidio da odlično obavlja posao odlučio sam da za njega izgradim kuću" /VIDEO/

  • Objavljeno u BiH

dirDrago Vuković iz Potkraja kod turbeta koga prijatelji od milja zovu još i Božijak napravio je neobičan potez. Za svoga pastira Dževada Đulana izgradio je lijepu bosansku kuću tako da Dževad više neće noćivati u prikolici nego u pravom apartmanu sa kupatilom, grijanjem, dnevnim boravkom, frižiderom, veš mašinom i drugim kućanskim aparatima. Danas je bilo svečano otvorenje objekta a na zabavi koja je okupila ne samo stočare nego i Dragine poslovne prijatelje bilo je veselo.

 

Više...

Deminer iz BiH poginuo u eksploziji u Jemenu

  • Objavljeno u BiH

demGrupa od pet međunarodnih deminera poginula je u slučajnoj eksploziji u Jemenu koja se dogodila dok su vršili prijevoz mina i drugih eksplozivnih sredstava na uništavanje. Među njima je i državljanin BiH Damir Paradžik.

 

Više...

Ako se svjetska prognoza obistini, u BiH nas očekuje haos

  • Objavljeno u BiH

s9Kišni dani u Hercegovini, a snježni u Bosni mogli bi trajati do srijede, nakon čega slijedi, barem kratkotrajno, smirivanje vremena jer su dugoročni prognostički modeli predvidjeli od 20. janura do 18. februara veće oborine u obliku kiše i snijega, tako da vremena za dugoročno smirivanje u tom razdoblju ne bi trebalo biti previše.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com