Menu

Princ iz Eleja 550x50

Srijeda, 31 Oktobar 2018

Odjeljenje za javnu bezbjednost Brčko: Grantovi dodijeljeni nevladinim organizacijama

  • Objavljeno u Brcko

DipStOmi18Vlada Brčko distrikta BiH započela je 52. redovnu sjednicu na kojoj je usvojen Prijedlog odluke o odobravanju Programa utroška srestava sa pozicije „Grantovi NVO koje su potpisale Memorandum o saradnji sa Odjeljenjem za javnu bezbjednost i organizacijama koje su se registrovale za sprovođenje projekta iz oblasti zaštite, spasavanja i povećanja bezbjednosti u oblastima od opšteg društvenog interesa i humanitarnog deminiranja", u iznosu od 199 000 KM.

 

Više...

Policija Brčko: U posljednje vrijeme česte prijave građana o pojavi lažnih stranica na društvenoj mreži Facebook

  • Objavljeno u Brcko

lažni-profil-na-facebooku-720x340Policija Brčko distrikta BiH upozorava da su, u posljednje vrijeme, česte prijave građana o pojavi lažnih stranica na društvenoj mreži Facebook, u kojima se prilikom oglašavanja pozivaju građani da učestvuju u lažnim nagradnim igrama određenih pravnih lica-firmi, gdje će dobiti vrijedne nagrade. Učešće u istima je navodno moguće uz uslov da građani dostave fotografiju lične karte i daju ostale lične podatke, te adresu i broj telefona.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com